Piedra natural fontseca treballem amb la millor pedra i els millors materials. Artesanalment fabriquem tot el material que després utilitzarem a les nostres obres.

Podem dividir els nostres projectes i obres en tres grans seccions, obres interiors, paviments i aplacats, i cases i masies antigues.

Som especialistes amb tres generacions d'experiència treballant amb pedra natural.

Pots veure els nostres treballs a la secció GALERIA
.

Interiors

Els nostres interiors destaquen per l'artesania dels nostres treballs, i la nostra experiència es una senya inequívoca de garantia sobre les nostres obres. Els interiors amb dissenys en pedra ens permeten l'elaboració de espais únics que ens aporten les millors propietats de la pedra, tant a nivell d'aïllament com precioses formes i detalls.

Paviments i aplacats

Tant els Aplacats de Pedra Natural como Artificial requereixen d'una aplicació cuidada i experimentada per aconseguir un detall i un acabat òptims. Els espaïs on col·loquem la pedra ens permet crear ambients naturals perfectes per a integrar dissenys vius. L'estudi de la pedra a utilitzar es molt important depenen de a quin lloc ho anem a col·locar. Les diferents propietats de cada material ens aportaran diferents avantatges que hem d'aprofitar.

Cases i masies antigues

Ens dediquem a la rehabilitació de masies i cases antigues, bé amb materials similars a la construcció original, bé sigui renovant-lo amb materials més avantguardistes. Creem els detalls necessaris per a una restauració òptima i completa: finestres portalades en pedra natural o recuperada, arcs, motllures de finestra, ampits, brancals... a més de realitzar-los amb diferents acabats amb abujardats o punxonaments entre d'altres.