Ens dediquem a la rehabilitació de masies i cases antigues, bé amb materials similars a la construcció original, bé sigui renovant-lo amb materials més avantguardistes. Creem els detalls necessaris per a una restauració òptima i completa: finestres portalades en pedra natural o recuperada, arcs, motllures de finestra, ampits, brancals... a més de realitzar-los amb diferents acabats amb abujardats o punxonaments entre d'altres.

Pots veure aquí la nostra secció de treballs INTERIORS i també la de PAVIMENTS I APLACATS.
Les masies catalanes, antigues cases senyorials a les que la seva tradició i varietat aporten un gran valor al patrimoni cultural, han passat d'una època de decadència a una etapa de creixent esplendor gràcies als treballs de restauració i conservació a les que s'han valorat la seva aportació històrica al patrimoni cultural.

Les seves construccions fetes amb pedra ens aporten estructures sòlides i duraderes. Es daten construccions amb pedra de desenes d'anys amb l'estructura quasi intacta.

La sobrietat i l'elegància d'aquests edificis porten en molts dels casos a adquirir una importància molt representativa en cascs històrics, i altres localitzacions. Per aquest motiu es molt important que aquests edificis tinguin un manteniment continuat i detallat.