Els nostres interiors destaquen per l'artesania dels nostres treballs, i la nostra experiència es una senya inequívoca de garantia sobre les nostres obres. Els interiors amb dissenys en pedra ens permeten l'elaboració de espais únics que ens aporten les millors propietats de la pedra, tant a nivell d'aïllament com precioses formes i detalls.

Pots veure aquí la nostra secció de RESTAURACIÓ DE MASIES I CASES ANTIGUES i també la de PAVIMENTS I APLACATS.
Com a material per a acabats d'interiors, la pedra posseeix com a característiques destacades durabilitat, pes i presència.

Els ambients amb parets o terres de pedra ens aporten calidesa a més d'un gran aïllamient d'humitats i condensacions.

La pedra i els seus diferents dissenys ens permeten crear diferents ambients i així poder elaborar interiors personalitzats que poden portar-nos de l'elegància més exquisida, al rústic més acollidor. Tot això aportant-nos comoditat ja que no requereix un manteniment continu.

Ofereix una varietat de colors i superfícies sorprenent: tons negres, blaus, liles, verds, vermells; textures llises, afilades, arrugades; acabats estriats, salpicats, vetats, cristal·lins.

En interiors, es molt adequada la seva utilització per a dissenys de patis de llums, espais diàfans, escales, paviments, revestiment per a parets, xemeneies i taulells a les cuines entre altres.